SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Simklubben Götene
Välkommen till
Babysim
Babysim

Välkommen till babysim!


Syftet/mål  med kursen är:

Njutning- Vi tycker att det är viktigt att ni trivs i vattnet. Grundtrygghet måste byggas upp så att ni kan slappna av tillsammans med barnet. Simning ska vara lustfyllt och härligt.

Utveckling- Vattnet ger en unik möjlighet att bredda barnets stimulans på olika sätt. I vattnet kan man röra helt andra muskler än på land.

Vattensäkerhet- Vattensäkerhetstänkandet går som en röd tråd igenom hela vår verksamhet. Vi vill att barnet ska lära sig att kunna hantera en eventuell olyckssituation. Vi lär barnet att hålla andan om barnet hamnar under ytan, sparka sig upp till ytan för att hämta luft, att vända över till rygg för att vila och andas, att vända tillbaka till kanten för att kunna själv ta sig upp. Vi lär barnen respekt för vattnet för att förebygga drunkningsolyckor.

Vattenvana- Vattenvana får barnet genom att regelbundet träna att få vatten i ansiktet, bubbla och doppa, glida på mage och rygg, hitta sin egna balansförmåga i vattnet samt flyta på rygg.


Babysim är en mysig stund för dig och ditt barn. Stunden i vattnet är 30 min, men anpassas alltid efter just ditt barns behov.


Om det blir för få anmälda till gruppen så kan det hända att man blir flyttad till en annan grupp.


Kostnad: 950 kr för 12 ggr.


Babysim 1= Första steget


Babysim 2 = Andra steget


Babysim 3 = Tredje steget

Varmt välkomna         


                 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 18/08 20:27 
Hem, 04/06 06:05 
Hem, 14/10 09:33 
Hem, 13/02 16:30