SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Simklubben Götene
Välkommen till
Västerbybadet stängs
2021-06-04 06:05

Efter många och långa turer är det med sorg vi nu ser Västerbybadet stänga i slutet av juni 2021.

I dagsläget finns inga beslut från kommunen för hur framtiden ser ut för badhuset, även om det pågår utredningar för att se över olika alternativ.

Utan ett badhus så kommer vi till hösten inte kunna bedriva någon simskole- eller träningsverksamhet utan hänvisar våra härliga barn, ungdomar och simmande vuxna till våra syskonklubbar i grannkommunerna.

Vi hoppas så klart att vi inom en snar framtid kan dra igång vår verksamhet igen i ett nytt eller renoverat badhus i Götene och att ni då alla är med oss igen.

 

Vi i SK Götenes styrelse kommer fortsätta vara aktiva för att arbeta för ett nytt badhus och vara kommunen behjälpliga vid behov för att vi så snart som möjligt ska ha ett nytt badhus. När detta sker kommer vi vara mer än redo och köra igång vår verksamhet igen med simskolor och simträning för alla våra barn och ungdomar för vi tror på rätten till simkunnighet och rörelseglädje.

 

Ha en skön sommar och simma lugnt!

// Styrelsen SK Götene


Nyhetsarkiv
Info om Sk Götene2021-08-18 20:27
Västerbybadet stängs2021-06-04 06:05